Newcycle ble stiftet i 2021 etter samtaler med blant andre IKEA om en mer bærekraftig og sirkulær fremtid. I dag jobber vi med flere av Skandinavias ledende forhandlere og lidenskapelige produsenter for å gi tingene våre større verdi og flere livssykluser.

Norsk økonomi er kun 2,4 % sirkulær

Vårt globale bruk-og-kast-samfunn bruker 100 milliarder tonn materialer i året, og kaster over 90%

Circularity Gap Report 2022
circularity-gap.world

Vårt team

🎉 Vi ansetter

Alexander Moen

Designer

Lever og ånder design. Han har en unik evne til å transformere abstrakte konsepter til konkrete, vakre løsninger (på ufattelig kort tid).

Chris Felix Aardal

Senior Engineer

Fullstackutvikler med hjerte for frontend (og fluefiske). Ingen utfordring er for stor, og ingen detalj er for liten. Enhver designers våte drøm.

Gabriel Fernandes

Senior Engineer

Backender med en helt spesiell evne til å tenke kort- og langsiktig på samme tid. Med han beveger vi oss raskt og trygt, og har noen å skylde på når det går skeis.

Kristian Schäfer

Community Manager

Vår egen evangelist og fixer. Umulig å ikke like. Han er første skanse ut mot folk, enten det er brukere, samarbeidspartnere eller fremtidige ansatte.

Sondre Selbæk

CEO

Vår kompassholder, som i tillegg har har svært(!) sterke meninger om selv den minste detalj. Men det er i detaljene det ligger, er det ikke?

Vilde Reitan

Design Intern

Vår spydspiss i den innledende forsknings-, konsept- og designfasen. Kombinerer teori med den virkelige verden og visualiserer funnene til smooth design.

Andreas Solbakken

CCO

Utrettelig hustler og kommersialiseringsgeni. Du tror han gir deg en curveball, men erfarer gang på gang at han har lagt opp til smash.

Johan Jøsok

COO / CTO

Tolk, arkitekt, team lead, you name it. Oversetter business til tech med imponerende smidighet, parallelt som han sørger for at alle i teamet har det de trenger.

Andreas Niss

Chairman

Tidligere CEO i Elkjøp, nå i Elektroimportøren, og kjenner retailbransjen ut og inn. En sterk rådgiver og inspirerende forbilde.